Wat te doen in Groningen

Wat te doen in Groningen

In Groningen is altijd wat te doen. Vooral in De Marne: een ruig en avontuurlijk gebied boven de stad Groningen, tussen Lauwersmeer en Waddenzee. In Hotel De Marne, vind je leuke en verrassende tips van ondernemers en bewoners uit het gebied. Van een tochtje met een Tuk Tuk tot spannende wandelingen langs het wad of in het Lauwersmeergebied. Landschap, natuur, kunst en cultuur: het is er allemaal. Kom er van genieten!

Ga naar de lobby van Hotel
De Marne voor meer informatie

Wat te doen in Groningen? Eigenlijk kun je beter vragen wat hier niet kan. In Groningen is alles mogelijk. Men zegt niet voor niets; er gaat niets boven Groningen. Toch is juist de kennismaking met het iets dat boven Groningen gaat een mooie activiteit.

Ontdek bijvoorbeeld de regio de Marne, bomvol met ondernemers en creatieve mensen die de streek een uniek karakter geven. Perfect voor iedereen die even iets anders wil dan de standaard stedentrip of de doorsnee ritje door het platteland. Hotel de Marne vertelt je wat te doen in Groningen, kijk snel of er iets voor jou bij zit!

wat-te-doen-in-groningen

Activiteiten in Groningen

Activiteiten in Groningen zijn er volop. Iedere week, ieder weekend, eigenlijk iedere dag is er wel iets te doen. Niet alleen in de stad Groningen, maar ook in de provincie. Zo zijn er food festivals en streekmarkten, waar je alle ambachtelijk bereide (streek)producten kunt kopen en proeven. Ook worden lokale feestdagen uitgebreid gevierd, bijvoorbeeld met vuurwerkshows tijdens Bommen Berend. In de zomer kun je genieten van muzikale fietstochten en openluchtconcerten op de mooiste, unieke locaties. En daarnaast zijn er altijd tentoonstellingen en rondleidingen die je een goede indruk geven van de cultuur, geschiedenis en kunst van de omgeving.

  • Van de studerende bezoeker tot de gepensioneerde gast
  • Zeer uitgebreid aanbod aan activiteiten in Groningen
  • Het hele jaar door is er iets te doen

Ontdek het ‘iets’ dat boven Groningen gaat

Leuke dingen doen in Groningen

Wil je leuke dingen doen in Groningen? Dan is ons aanbod wellicht iets voor jou. Variƫrend van tentoonstellingen voor de kunstliefhebber tot zelfgemaakte mosterd voor wie van lekker eten houdt en van een expeditie op het wad voor de echte avonturier tot theeleuten in de tuin voor iedereen die toe is aan een beetje ontspanning.

Hotel de Marne heeft een heel breed aanbod, vanuit verschillende ondernemers uit de regio. Iedere ondernemer heeft iets unieks te bieden, dat merk je snel genoeg. Doordat wij al het aanbod uit de regio gebundeld hebben in een duidelijk overzicht kun je rustig rondkijken om te ontdekken welke activiteiten bij jou passen en wat jij binnenkort gaat ondernemen! Zo makkelijk kan leuke dingen doen in Groningen zijn.

wat-te-doen-in-groningen

Kinderactiviteiten Groningen

Kinderactiviteiten in Groningen zijn een waar paradijs voor ieder kind en iedere volwassene die nog weet hoe het is om jong te zijn. Een leuke activiteit is bijvoorbeeld zelf producten maken op ambachtelijke wijze. Om op te eten of mee naar huis te nemen. Ook kunnen kinderen dieren bezoeken, op het land of in het water, ze zijn er allemaal. En wat te denken van een heel park met klimrekken, boogschieten en in bollen over het water rennen?

Er zijn ook tal van evenementen in Groningen die speciaal gericht zijn op kinderen. Vaak met een educatief tintje, maar vooral gewoon heel leuk en gezellig.