Vijf liedjes over niets

De Marne is het niets dat boven Groningen gaat

Hotel De Marne is een digitaal verzamelhotel. Het mooiste aanbod aan overnachtingen, eten, drinken, natuur en cultuur in een leeg en ruig gebied grenzend aan Lauwersmeer en Waddenzee. Dit is het ‘niets’ dat boven Groningen gaat.

Hoe geef je woorden aan niets? Hoe klinkt niets? Vijf jonge singersongwriters verbleven een weekend in Hotel De Marne en schreven een liedje over niets. Dit is het resultaat.

Niets in huis

Natuurlijk kun je hieronder naar alle liedjes luisteren en kijken naar mooie minidocumentaires over de singer songwriters. Gratis en voor niks. Maar eigenlijk wil je CD hebben. Lekker voor in de auto, als voorpret voor een verblijf in het niets, en hét kadootje voor iemand die alles al heeft.

Voor €5,– exclusief verzendkosten komt ie naar je toe, inclusief cdboekje met alle teksten. Stuur een mailtje naar shop@hoteldemarne.nl en voor je het weet heb je niets in huis.

Liedjes over Niets

Sascha Elisah
Ozone

“Ik voel me goed. Op deze plek en op dit moment in m’n leven. Ik wil hier blijven.”

Liedjes over Niets

I took your name
Hell On A Hill

“Er woonden hier al mensen toen Amsterdam nog een blub­­ber­ige modderpoel was.”

Liedjes over Niets

Tamar Lewis
Aan het eind

“Het landschap is een leeg vel dat uitnodigt om iets op te maken.”

Liedjes over Niets

Lars Koehoorn
Fields of Gold

“Hier heb je geen ­buren en dat voelt anders dan thuis. De ruimte maakt dat ik anders schrijf.”

Liedjes over Niets

Eva Waterbolk
Ze onderwater danst

“Deze plek doet iets met m’n fantasie. Iets wat je graag wilt zien, zie je ook heel even.”

Meer niets?

Laat je inspireren door het mooiste aanbod overnachtingen, eten, drinken, cultuur en natuur. Welkom in Hotel de Marne, het niets dat boven Groningen gaat.

Productie en aanvullende instrumentatie: Gijs van Veldhuizen van audiogijs Films en interviews: Pieter Wackers, Sarah Smit, Mariette Wijne, Erik Wong Edit films: Pieter Wackers Concept en vorm: Erik Wong voor Hotel De Marne Basisvorm Hotel De Marne: Buro Reng Met dank aan: Anne Wine Jansen, Anneke de Hoop, Reinier de Gooijer, Karin van Hoorn, Jacobien Louwes, Truus Duisterwinkel, Riesjart van Summeren, Teus van Ruiswijk en de afdeling DesignLab van de Gerrit Rietveld Academie © Hotel De Marne, 2016 Muziekrechten: Singer songwriters Mede mogelijk gemaakt door: Gemeente De Marne en Loket Leefbaarheid www.hoteldemarne.nl