Nachtje weg Groningen

Nachtje weg

Zin in een nachtje van huis? Dan ben je op de goede plek. Hotel De Marne is een verzameling van de mooiste en leukste logeerplekken in De Marne, een ruig en avontuurlijk gebied tussen Lauwersmeer en Waddenzee. Hotel De Marne is een verzamelhotel met 55 bijzondere ondernemers. Slapen, eten, drinken, cultuur en natuur. Alle ingrediënten voor een aangenaam nachtje weg van huis.

Ga naar de lobby van Hotel
De Marne voor meer informatie

Ga je een nachtje weg in Groningen? Dan sta je op het punt een weekend weg te beleven om nooit te vergeten. In de regio de Marne ontdek je talloze bijzondere overnachtingen op unieke locaties, geschikt om romantisch te overnachten of voor de reiziger met beperkt budget. Een origineel nachtje weg is hier makkelijker te vinden dan een standaard hotel, dus ga er goed voor zitten en bekijk rustig hoe bijzonder jij wilt overnachten tijdens je weekend weg!

  • Bijzondere overnachtingen om nooit te vergeten
  • Onontdekte locaties met een eigenzinnig karakter
  • Ervaar de gastvrijheid tussen Groningen en de Waddenzee
nachtje-weg-groningen

Bijzonder overnachten in Groningen

Bijzonder overnachten in Groningen doe je al snel. Zeker in de regio de Marne heeft praktisch iedere locatie een eigen verhaal te vertellen. Door het unieke karakter van zowel de plekken als de eigenaren, kun je hier kiezen uit verschillende speciale overnachtingen die van jouw weekend weg een onvergetelijke beleving maken. Ook voor romantisch overnachten kun je rustig rondkijken in ons aanbod.

Van het kleinste hotel van Nederland tot een luxueuze kamer in een oude borg: origineel overnachten is hier de standaard. Verblijf een nachtje bij kunstenaars in huis, of bij de vrouw die schapenwol bewerkt. Kies uit een overvloed van kleine B&B’s en mini-campings als dat beter bij je budget past. Of kies voor echt bijzonder overnachten en boek je nachtje weg in een van de omgebouwde gemeenschappelijke panden, van kerk tot kas, van boot tot fabriek.

Een bijzondere overnachting is hier makkelijker te vinden dan een standaard hotel.

Goedkoop overnachten

Goedkoop overnachten voor gasten met een beperkt budget is nog steeds een nachtje weg om niet snel te vergeten. Ontdek bijvoorbeeld de B&B’s in de regio, die overlopen van gastvrijheid, met goed verzorgde en bijzondere kamers, tegen een betaalbare prijs. Voor de echte low budget reiziger is een goedkope overnachting op de minicamping ook een optie. Of een kleurrijke overnachting bij de speciaal voor beperkte portemonnees ingerichte B&B in Pieterburen.

In de regio de Marne is goedkoop overnachten erg goed mogelijk, zonder dat het afdoet aan de kwaliteit van je ervaring. Een nachtje weg Groningen beleef je dan ook het beste in de omgeving van de Marne, waar alleen het uitzicht en het landschap onbetaalbaar zijn.

nachtje-weg-groningen

Weekend weg Groningen

Weekend weg in Groningen? Neem dan vooral een kijkje bij Hotel de Marne. Geen hotel in de letterlijke zin, zoals je misschien zou verwachten, maar een verzameling ondernemers. Ondernemers die hun eigen kamer hebben gekregen en zo hun activiteit, hotel, B&B, restaurant of iets anders, beter onder de aandacht kunnen brengen.

Dat betekent een prachtig overzicht van alle mogelijkheden in de regio. Ontdek hoe bijzonder overnachten hier is en uit welke diverse originele locaties je allemaal kunt kiezen. Dit is bij uitstek de plek om jouw nachtje weg te boeken! Beleef een weekend weg om nooit te vergeten en bekijk welke overnachting bij jou past.