Groningen agenda

Groningen Agenda

Wie de agenda van Groningen raadpleegt zal verrast zijn door de hoeveelheid evenementen en activiteiten. Hier in De Marne, een ruig en avontuurlijk gebied boven de stad Groningen, is het niet anders. Hotel De Marne pikt de leukste activiteiten er voor je uit en verwijst daarnaast graag naar de twee actuele en betrouwbare online agenda’s die het gebied rijk is. De Marne: altijd iets te doen.

Ga naar de lobby van Hotel
De Marne voor meer informatie
Uit de agenda
 • Weerbericht

  Hotel de Marne
  18 Jan, 2022
  Luchtdruk 1035 hPa
  Luchtvochtigheid 94%
  Wind 15 km/u

  De Groningen agenda staat eigenlijk altijd vol. Er is ontzettend veel te doen! In de stad en in de provincie kun je bijna iedere dag van de week iets ondernemen: van proeverijen tot rondleidingen, van festival tot markt. Voor iedereen die leuke dingen wil doen in Groningen is er wel wat passends te vinden. De ondernemers van Hotel de Marne organiseren evenementen in Groningen provincie waar honderden mensen op af komen uit alle windstreken. Bijvoorbeeld een gezellige streekmarkt of een plaatselijk festival. Als je zoekt naar evenementen in Groningen, dan kun je onze Groningen agenda bekijken voor meer inspiratie!

  Groningen agenda

  De agenda in Groningen is altijd erg uitgebreid. Er zijn tal van activiteiten in zowel de stad als de provincie. Ook in 2015 staat er weer een hoop gepland. Mede dankzij het Werkmanjaar krijgt lokale kunst weer meer aandacht en worden plekken waar deze kunstenaar en schrijver heeft gewoond in de spotlight gezet. Daarnaast zijn er talloze evenementen, feesten en activiteiten. In onze agenda vind je een overzicht van alle dingen om te doen in Groningen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Food festivals en streekmarkten
  • Lokale feestdagen zoals Bommen Berend
  • Muzikale fietstochten en openluchtconcerten
  • Tentoonstellingen en rondleidingen
  • Dansfeesten

  Wat is er in Groningen vandaag te doen? Altijd wel iets. Voor de muziekliefhebber in zijn studententijd, voor de lokale ontdekker die al aan zijn pensioen toe is. De ondernemers van Hotel de Marne hebben voor iedereen wel iets moois in petto.

  De Groningen agenda staat altijd vol: van proeverijen tot rondleiding, van festival tot streekmarkt

  Kinderactiviteiten Groningen

  Kinderactiviteiten in Groningen zijn een waar paradijs voor ieder kind en iedere volwassene die nog weet hoe het is om jong te zijn. Een leuke activiteit is bijvoorbeeld zelf producten maken op ambachtelijke wijze. Om op te eten of mee naar huis te nemen. Ook kunnen kinderen dieren bezoeken, op het land of in het water, ze zijn er allemaal. En wat dacht je van verschillende soorten thee proeven? Natuurlijk met wat lekkers erbij.

  Er zijn ook tal van evenementen in Groningen die speciaal gericht zijn op kinderen. Vaak met een educatief tintje, maar vooral gewoon heel leuk en gezellig. Bekijk de Groningen agenda om te zien wat er bij jou in de buurt te doen is!

  In Groningen kan alles

  Omdat er zoveel te doen is in Groningen en de provincie, kun je ook heel makkelijk dingen combineren. Ga overdag naar een markt en ’s avonds met de voetjes van de vloer tijdens een swingend dansfeest, of luister naar een intiem buitenluchtoptreden onder het genot van lekker lokaal eten. Of begin de dag met een bezoek aan een kunstgalerie en sluit af met een festivalbezoek in de stad – of provincie. De Groningen agenda biedt je voldoende opties en als je zelf een beetje flexibel bent, kun je van iedere dag een dag maken om nooit te vergeten. Wat ga jij vandaag doen? Bekijk het in de agenda!