Dagje uit met kinderen

Dagje uit met kinderen

Een spannend dagje uit met de kinderen? Kom naar De Marne: een ruig en avontuurlijk gebied boven de stad Groningen. Varen over het Lauwersmeer of met je voeten in de modder van het wad. Hier, in Hotel De Marne vind je alle ingredienten voor een onvergetelijk dagje uit. Dit is niet voor niets het Wilde Westen van Nederland…

Ga naar de lobby van Hotel
De Marne voor meer informatie

Een dagje uit met kinderen is zo geregeld. Bij Hotel de Marne vind je het aanbod van verschillende ondernemers uit de regio, waarmee je geheel naar wens en op maat jouw eigen ideale uitje met kinderen kunt plannen. Het aanbod bestaat uit verschillende leuke activiteiten of plekken om te bezoeken, allemaal op een steenworp afstand van de stad Groningen. Zo beleef je echt een avontuur met je kinderen en maak je herinneringen voor de rest van hun leven. Tussendoor kun je op veel leuke plekken stoppen om iets te eten of drinken; een dagje uit met kinderen is zo gevuld!

  • Educatieve activiteiten
  • Avontuurlijke plekken
  • Zelf ondernemen of je mee laten voeren

Leuk dagje uit met familie

Voor een leuk dagje uit met familie zit je hier goed. Je kunt de dag beginnen met een kopje koffie of thee in een van de vele sfeervolle horecazaken in de regio. Daarna is het helemaal aan jou om te kijken wat er bij je past. Ga voor een educatieve dag met activiteiten met dieren, je eigen kaarsen maken, volg een kunstcursus of leer meer over streekproducten. Of breng de dag door met de familie op het Wad, waar je op zwerftocht kunt gaan over de zeebodem, voor een gezamenlijke herinnering die je altijd bij zal blijven. Een leuk dagje uit met familie of een dagje uit met kinderen kun je gemakkelijk inrichten met ons brede aanbod. Bekijk wat past bij jou en je familieleden om een programma samen te stellen waar iedereen blij van wordt.

Een dagje uit met de kids wordt de dag waar iedereen het nog vaak over zal hebben

Dagje uit met kids

Gezellig een dagje uit met kids! Er zijn ontzettend veel avonturen te beleven in en rond Groningen. Wat dacht je van je eigen kaarsen maken op ambachtelijke wijze? Dat is wel even wat anders dan spelen met de smartphone op de achterbank. Of ontdek hoe streekproducten nu eigenlijk gemaakt worden en vergeet niet wat te proeven van al dat lekkers. Heb je je wel eens afgevraagd hoe de insectenwereld eigenlijk in elkaar zit? En hoe lijkt het je om te knuffelen met 32 schapen die luisteren naar hun eigen naam? Voor de lunch kun je genieten van hele verse vis of garnalen (die je zelf moet pellen!), vlak voor je neus gevangen. Kortom, een dagje uit met kinderen in de regio de Marne zal er eentje zijn die je niet snel weer vergeet.

dagje-uit-met-kinderen
dagje-uit-met-kinderen

Dagje uit met het gezin

Een dagje uit met het gezin of een dagje uit met kinderen betekent dat er voor iedereen iets leuks moet zijn. Waar de een liever op pad gaat, blijft de ander liever op dezelfde plek. Dat is niet altijd makkelijk te realiseren. Gelukkig hebben wij niet alleen een breed aanbod, maar ook persoonlijk contact met ondernemers in de regio en we hebben kennis van zaken. Als je dat fijn vindt, kunnen we dus ook een dagje uit met het gezin op maat voor je samenstellen. Dan weet je zeker dat het een geslaagde dag wordt waar iedereen het nog vaak over zal hebben.