Dagje uit Groningen

Dagje uit Groningen

Dagje uit in Groningen? Kom naar De Marne: een ruig en avontuurlijk gebied boven de stad Groningen, tussen Lauwersmeer en Waddenzee. Hier, in Hotel De Marne, vind je leuke en verrassende tips van ondernemers en bewoners uit het gebied. Van een tochtje met een Tuk Tuk tot spannende wandelingen langs het wad of in het Lauwersmeergebied. Landschap, natuur, kunst en cultuur: het is er allemaal. Kom er van genieten!

Ga naar de lobby van Hotel
De Marne voor meer informatie

Een dagje uit in Groningen is een dag die je niet snel zult vergeten. Je kunt hier kiezen uit romantische diners, gezellige high teas met vriendinnen of juist een ondernemend dagje uit met diverse activiteiten. Bij Hotel de Marne vind je het aanbod van verschillende ondernemers uit de regio, dus je hebt direct een goed idee van wat er allemaal te doen is tijdens een dagje uit!

  • Een dagje uit voor jou op maat samengesteld
  • Ervaar de gastvrijheid tussen Groningen en de Waddenzee
  • Ontdek locaties die nog niet door anderen zijn ontdekt
dagje-uit-groningen

Tips voor leuke uitjes

Tips voor leuke uitjes in Groningen? Die hebben we! De leukste uitjes beleef je in de regio de Marne, een uitgestrekt deel van Groningen waar de gezelligheid van de stad soepel overgaat in de rust van het platteland. Ga bijvoorbeeld een lekkere high tea doen, gecombineerd met een wandeling over de zeebodem van de Waddenzee.

Je kunt ook gemakkelijk de hele dag cultuur snuiven bij de vele kunstenaars en galerieën of alleen maar genieten van het lekkere lokale eten tijdens een culinaire trip langs de restaurants en eetcafés. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met wrakkentrektochten, hoffelijke tuinen en groenrijke plantages. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open met deze tips voor leuke uitjes.

Een dagje uit in Groningen is een dag die je niet snel zult vergeten!

Romantische uitjes

Romantische uitjes zijn gemakkelijk in te richten in Groningen. De weidsheid van het landschap in de regio de Marne is bij uitstek geschikt voor verliefdelingen die even wat tijd met z’n tweeën willen doorbrengen. We durven best te zeggen dat we expert zijn op het gebied van romantische uitjes!

Stel je bijvoorbeeld eens voor dat je in de vroege ochtend samen in een tuktuk door het landschap rijdt, knus tegen elkaar aan. De zon schijnt over de weilanden en over de boten in de haven. Voor de lunch stop je voor een visje. ’s Middags verdwaal je samen in een van de vele prachtige tuinen, waar de adel vroeger wandelde of bezoek je een van de vele kunstenaars in de regio. In de avond kies je een restaurant dat bij je past; chique of basic, maar altijd lekker lokaal. En als je na die dag eigenlijk nog niet naar huis wilt, dan kun je altijd kijken of er plek is in het kleinste hotel van Nederland.

dagje-uit-groningen
dagje-uit-groningen

Dagje uit Groningen in Hotel de Marne

Laat je inspireren door Hotel de Marne als je zoekt naar activiteiten voor jouw dagje uit. Geen hotel in de letterlijke zin, maar een warm welkom voor de regio de Marne. Alle ondernemers bij elkaar zijn eigenlijk het hotel. Dus kies een kamer die bij je past en bedenk hoe jij je dagje uit wilt inrichten.

Iedere ondernemer heeft weer iets unieks te bieden, dus alle uitjes zijn altijd een bijzondere belevenis. Of je nu zoekt naar een romantisch uitje of juist leuke dagjes uit met vriendinnen. Je kunt hier rustig het aanbod van de regio bekijken om te bedenken waar jij zin in hebt.