Landgoed Wilgenheerd

Wehe-den Hoorn

Natuurkampeerterrein, B&B
en vakantiehuis
Noord Bromo

Kaart

Budget en luxe onder één dak

Waar zijn we?

Een B&B in een verbouwde boerderij net buiten Wehe-den Hoorn, aan de Hoornse Vaart, een voormalige uitloop van de Hunze die uitmondde in de Waddenzee. Er zijn drie kamers op de begane grond, twee met een eigen terras en één met gebruik van gezamenlijk terras en tuin. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche of bad. Ontbijten doe je in de grote ontbijtkamer, waar je ook ’s avonds kunt zitten. Hier kun je thee en koffie zetten en er is fris, bier en wijn. Er is een kleine camping die zich natuurkampeerterrein mag noemen. Met oude wilgen en ruime plekken. Je kunt hier (elektrische) fietsen huren en een luxe gemotoriseerde sloep.

‘Het is hier kleinschalig, rustig en duurzaam.’

Filmisch

Landgoed Wilgenheerd is de enige plek die we kennen met een heuse oprijlaan, omzoomd door bomen. Er zit een bocht in de weg waardoor het naderen van het huis een filmische ervaring is. Na de bocht doemt het huis op. De verwachting wordt beloond.

Broekzak

‘Klaas en ik zijn beiden geboren en getogen in Noord Groningen. We houden van dit Groninger land. We kennen het gebied als onze broekzak en kunnen onze gasten goed wegwijs maken. Soms organiseert Klaas een excursie naar de kwelder. Af en toe – als het weer het toelaat – kook ik voor de gasten van de B&B en camping en eten we met z’n allen aan een gezellig gedekte tafel bij ons in de tuin.’

Prijskaartje

Een overnachting op het kampeerterrein met twee personen en een caravan komt op € 16,–. Kinderen jonger dan 11 jaar betalen niets. In de B&B slaap je vanaf € 80,- per nacht.

Bromo

Verderop in de Westpolder hebben Klaas en Anneke het dijkhuisje ‘Noord Bromo’ dat je kunt huren. Iedereen in De Marne kent dit witte huisje dat zo mooi afsteekt tegen de zeedijk. Geïnteresseerd? Wees er snel bij, want een groot deel van het jaar zit het huisje vol. Superplek voor vogelaars en stiltezoekers.

Informatie
Havenstraat 3
9964 AM Wehe-den Hoorn
0595 401943
06 10164615 / 06 54777397
www.wilgenheerd.nl
info@wilgenheerd.nl