Waddenhoes

Pieterburen

B&B en Groepsaccommodatie
Dorpslogement & Fietsverhuur

Kaart

Slapen aan het begin van het Pieterpad

Waar zijn we?

In Pieterburen vlak bij de zeehondencrèche. Het Waddenhoes is gevestigd in de voormalige biologische bakkerij van Pieterburen. De kamers en appartementen zijn ruim en praktisch ingericht. Van eenpersoons tot elfpersoons.  Er is een aparte ontbijtzaal, waar een uitgebreid ontbijtbuffet met veel biologische producten wordt geserveerd.
Anne Marie en Wil verhuren ook fietsen en kickbikes.

Prijskaartje

Pieterpad budget arrangement: 2 overnachtingen met 2 personen in een budgetkamer. Inclusief ontbijt, lunch en gebruik van keuken. Prijs € 55,00 per persoon per arrangement.

‘In 1975 ben ik gevlucht voor de drukte in de stad. Ik ging op zoek naar een plek waar ik op een rustige manier intensief kon leven.’

Rustig intensief

“In 1975 ben ik gevlucht voor de drukte in de stad. Ik ging op zoek naar een plek waar ik op een rustige manier intensief kon leven. Dat is Pieterburen geworden. In 2009 zijn Annemarie en ik met het Waddenhoes begonnen. Zij is echt een ondernemer, ziet overal nieuwe projecten. Zo hebben we in 2014 negen budget B&B kamers op de bovenverdieping van de voormalige gereformeerde kerk in het dorp gerealiseerd. Deze kamers maken de exploitatie van het dorpshuis op de begane grond mogelijk.”

Pieterpad

Pieterburen is het startpunt van het Pieterpad. Een razend populaire lange-afstandswandelroute die in Noord-Groningen begint en op de Pietersberg in Zuid-Limburg eindigt. Ooit verzonnen door door de Tilburgse Toos Goorhuis-Tjalsme en haar Groningse vriendin Bertje Jens. Een goed idee zit soms in een klein hoekje. Veel Pieterpadlopers beginnen hun tocht in het Waddenhoes.

Informatie
Hoofdstraat 102
9968 AH Pieterburen
06 20486474
www.waddenhoes.nl
waddenhoes@home.nl