Adventurepark Waddenfun

Wehe-den Hoorn

In- en Outdoor Klimpark, arrangementen

Kaart

Bij ons kan alles

Waar zijn we?

Tussen Wehe den Hoorn en Warfhuizen midden in het agrarische landschap ligt Waddenfun, een in- en outdoor klimpark en meer. Binnen en buiten is een uitdagend klimparcours. Maar je kunt er ook boogschieten of een (groeps)arrangement op maat laten maken. Eigenlijk hoef je hier niet meer weg, want je kunt ook blijven eten en slapen.

Hotel De Marne Waddenfun 8
Hotel De Marne Waddenfun 11

Alles voor iedereen

“Dit is een plek voor actief beleven en ontspannen. Het is mooi als je ziet dat mensen hun grenzen verleggen en dat iedereen trots en met een brede grijns op het gezicht het park weer verlaat”. Waddenfun beperkt zich niet tot het eigen klimpark. Met name voor groepen organiseert Siegrid met haar team dagarrangementen en trainingen. Omdat ze hier geboren is kent Siegrid alles en iedereen in de buurt: meet the locals.

Uit de klei getrokken

Siegrid, en broer en zus, Ron en Maureen, komen alle drie uit een oud boeren geslacht. Geboren en getogen op het Hogeland. Ze houden van dit land. “We hebben hier alles voor iedereen. Wat voor ons gewoon is, is voor de gast heel bijzonder. Bij ons wordt je persoonlijk ontvangen en we zwaaien je ook weer uit. Alles wat daar tussen gebeurt, verzorgen we in overleg met de gast. We werken met individuele gasten en met groepen.”

Waddenfun team Siegrid Hekma Ron Claassen Maureen Claassen
Hotel De Marne Waddenfun 13

“Iedereen verlaat met een een brede grijns op het gezicht het park”.

Hotel De Marne Waddenfun 12
Hotel De Marne Waddenfun buiten

Prijskaartje

Tweeënhalf uur klimmen, voorafgegaan door een instructie en incl. consumptie, kind € 16,50, volwassene € 18,50. Overige prijzen op aanvraag.

Informatie
Trekweg 1
9964 TA Wehe-den Hoorn
0595 439880
06 15669748
www.waddenfun.nl
info@waddenfun.nl
Reserveren altijd gewenst, kan nog op de dag zelf.

Groepen op afspraak.