Tuinhuis

Ulrum

B&B

Kaart

Tuinhuis voor twee

Waar zijn we?

Aan de rand van Ulrum, in het tuinhuis van een imposante renteniers woning. Het tuinhuis is een éénkamer appartement voor twee personen. Er is een aparte badkamer, een open keuken, radio, tv en wifi. Huisdieren zijn welkom in overleg. Een eigen terras met zicht op de ruim bemeten tuin maakt het plaatje compleet. Je hebt hier alle vrijheid.

Rentenieren

Het huis is in 1884 gebouwd door een boer die ging rentenieren. Zo ging dat in die tijd. Als een rijke boer er genoeg van had, deed hij het bedrijf over aan zijn zoon en bouwde voor zichzelf een mooi huis is het dorp. Hier komt het woord ‘renteniers woning’ vandaan. Vaak – en dat is hier ook het geval – staat er een rijtje van deze huizen aan de rand van het dorp: een gouden randje.

‘We vierden vroeger altijd vakantie aan het Lauwersmeer. Uiteindelijk zijn we hier permanent neergestreken.’

Leren

“We vierden vroeger altijd vakantie aan het Lauwersmeer. Uiteindelijk zijn we hier permanent neergestreken. Het leek ons leuk om mensen wegwijs te maken in dit gebied, waar we zelf zo enthousiast over zijn. Met dat idee begonnen we. Verrassend genoeg weten gasten vaak meer over De Marne dan wij zelf! Gelukkig is een mens nooit te oud om te leren.”

Prijskaartje

Voor een overnachting met twee personen betaal je € 70,– inclusief het gebruik van alle voorzieningen. Ben je alleen dan betaal je € 59,–  Neem je je hond mee? Dat kost € 7,50 per hond per verblijf. Het minimale verblijf is drie nachten. Blijf je gezellig langer dan vijf nachten? Dan krijg je 10% korting. Voor je verse broodjes en alle andere benodigdheden voor een heerlijk ontbijt kun je terecht bij de supermarkten en de bakker in de buurt.

Informatie
Elensterweg 10
9971 BB Ulrum
0595 401201
06 20034433
www.bedandbreakfast-tuinhuis.nl
tuinhuisulrum@gmail.com

 

Van maart t/m oktober, buiten het seizoen in overleg.