Robersum Recreatie

Vierhuizen

Camping en Groepsaccommodatie
Fietsverhuur

Kaart

Kamperen in de eigenhandig gebouwd paradijs

‘We wonen in een paradijsje en andere mensen mogen daarvan meegenieten.’

Waar zijn we?

Langs langeafstandsfietsroute LF14, net buiten het dorp Vierhuizen, richting Ulrum. Deze camping heeft veertig plaatsen op zes veldjes. Er zijn drie trekkershutten voor elk vier personen. De groepsaccommodatie is geschikt gemaakt voor gehandicapten. Er kunnen 34 mensen logeren in tien slaapkamers. Op de camping staan prachtige fruitbomen. Je kunt hier fietsen huren.

Prijskaartje

Voor een trekkershut betaal je € 40,– per nacht. Je maakt dan wel zelf het huisje schoon.

Paradijsje

‘Meer dan twintig jaar geleden kochten we een charmante bouwval, om die vervolgens eigenhandig te verbouwen en uit te breiden tot wat het nu is. We wonen in een paradijsje en andere mensen mogen daarvan meegenieten. Het is leuk als mensen enthousiast worden van de plek, de omgeving. De fruitbomen die we hebben geplant geven dubbel plezier: eerst de bloesem, daarna het fruit.’

Groot hart

Carolien en Joost zijn campinghouders van het klassieke soort. Warm, betrokken, met een groot hart op de juiste plaats. Carolien mag graag het gras maaien met de grote maaimachine. Joost houdt van het contact met de gasten. Hij geeft graag tips over de omgeving.

Informatie
Panserweg 5
9975 VZ Vierhuizen
0595 402613
www.robersum.nl
info@robersum.nl

Van 1 april tot 1 oktober is de camping open, accommodatie en hutten het hele jaar.