MS Tender

Lauwersoog

Sportvissen, Varen, Wrakkentochten, Noordzee en Waddenzee

Kaart

Het zeegat uit

Waar zijn we?

In de haven van Lauwersoog. Daar ligt de MS Tender. Met dit schip van ruim 40 meter kun je de zee op. Frank Loonstra organiseert dagtochten op de Noordzee, wrakkentochten, meerdaagse reizen met kleine gezelschappen. Er kan worden gevist op kabeljauw en makreel. De vangst mag mee naar huis. Ook zijn er rondvaarten over de Wadden- en Noordzee, op zoek naar zeehonden en al het ander moois dat de zee te bieden heeft.

Prijskaartje

Een dagje mee met de
Tender kost € 40,– per persoon.

Tuktuktender

Peternel, de vrouw van Frank is ook te vinden in Hotel De Marne. Zij verhuurt tuktuks, een vierpersoons bromautootje waarmee je kunt toeren op het Hogeland. Te land, ter zee en… het wachten is op een helikopterservice. De sky is the limit voor Frank en Peternel.

Zeemansbloed

‘Het varen zit echt in mijn bloed, ik zou niets anders willen. Het is op zee iedere dag weer anders: de golven, de lucht, de kleur van het water. Twintig jaar geleden kochten mijn vrouw en ik de MS-Tender en we maakten er een sportvisboot van. Nog steeds ga ik mee op bijna alle tochten die we organiseren. Omdat ik niets liever doe.’

Informatie
Haven 50
9976 VN Lauwersoog
0519 295949
06 22903225
www.ms-tender.nl
info@ms-tender.nl

Elke dag, bij voldoende animo en goed weer.