Kaarsenmakerij Wilhelmus

Eenrum

Kaarsenmakerij en Winkel

Kaart

De leukste kaars maak je zelf

Waar zijn we?

Hartje Eenrum, in de bijzondere winkel en ambachtelijke kaarsenmakerij van Ilse en Jolanda. De geur is er onmiskenbaar. Hier worden allerlei soorten prachtige kaarsen gemaakt, zowel voor de winkel als in opdracht. De allereerste kaars werd meer dan 1000 jaar geleden gemaakt van kamelenvet met een lont van kamelenhaar. Nu wordt paraffine gebruikt, een restproduct van aardolie.

Prijskaartje

Maak je eigen dompelkaars en krijg een rondleiding door het dorp Eenrum. Voor dit arrangement betaal je €8,50

Weer en wind

Slecht weer, mooi weer, je kunt altijd terecht in de gezellige en kleurrijke kaarsenmakerij. Je loopt binnen en je kunt aan de slag. Iedereen kan het en het resultaat is altijd verrassend. Van schoolklassen tot vakantiegangers tot vrijgezellenfeestjes uit de stad. Steeds meer mensen weten de kaarsenmakerij te vinden.

 

Reuzenkandelaar 

Ilse heeft onlangs een reuzenkandelaar op de kop getikt. Een menora van zeven meter hoog. Het wordt een enorme uitdaging om daar kaarsen voor te ontwikkelen. “We dagen onszelf iedere dag uit. Op deze manier blijft het bedrijf dynamisch en spannend. Voor onszelf en voor onze gasten.”

dagje-uit-met-kinderen

Ondernemerschap

“ Niks leuker dan nieuwe toepassingen verzinnen en daar een markt voor vinden. Dat is ondernemersschap voor mij. Zo ontwikkelden we een windlicht van in kaarsvet gedoopt papier. Een succes en in verschillende winkels te koop. Er gaat geen dag voorbij zonder dat er eentje wordt verkocht!”

Informatie
Hoofdstraat 14
9967 RJ Eenrum
0595 491388
www.kaarsenmakerijwilhelmus.nl
info@kaarsenmakerijwilhelmus.nl

Zie de website voor actuele openingstijden.