De Inspiratieplek

Ulrum

De plek voor een leven vol inspiratie, energie en geluk.

Kaart

‘Je hebt toegang tot je eigen geluk’.

Waar zijn we?

Je kunt het toeval noemen of juist niet. Mandana Groenendijk en Maikel van Vastenhoven reden na een familiebezoek in Ulrum de straat uit, met recht voor zich het monumentale pand Leensterweg 45, vroeger ooit het bedrijf een kippenboer.

Ze waren meteen verknocht, je voelt hier een oerenergie. Hier moest hun gezamenlijke droom verwezenlijkt worden, een inspiratie plek waar, mensen kunnen komen om energie te halen, maar waar ze ook energie kunnen brengen. Iedereen heeft een uniek verhaal, mooi om te delen, goed om van te leren.

Passie

Later is Nu.

Het is belangrijk om regie te hebben over je eigen leven, dat heeft te maken met keuzes maken. In een training geven Mandana en Maikel je de ruimte om er echt voor te gaan zitten, om te bedenken wat je nu echt wilt. Om te doen zoals je het zelf prettig vindt. Dit kan zijn een Mindfullness cursus, yoga training, of een Wim Hof Methode workshop.

Op De Inspiratieplek wordt een wisselt aanbod trainingen gegeven, neem maar eens een kijkje op de website.

Bijvoorbeeld een volledig verzorgd weekend inspiratie weekend excl. overnachting € 399.-

De trainingsruimte is klaar, overnachten kun je nog niet op De Inspiratieplek, maar biedt Hotel De Marne voldoende mogelijkheden voor.

Informatie
Leensterweg 45-47

9971EB ULRUM

06-17810815

www.deinspiratieplek.nl 

 
 

 

 

 
Foto's