De Inspiratieplek

Ulrum

De plek voor een leven vol inspiratie, energie en geluk

Kaart

Mindful people happy world

 

 

 

 

Je hebt toegang tot je eigen geluk

Waar zijn we?

Je kunt het toeval noemen of juist niet. Mandana Groenendijk en Maikel van Vastenhoven reden na een familiebezoek in Ulrum de straat uit, met recht voor zich het monumentale pand Leensterweg 45, ooit het bedrijf een kippenboer.

Ze waren meteen verknocht, de oerenergie was voelbaar. Hier moest hun gezamenlijke droom worden verwezenlijkt worden: een inspiratie plek waar mensen komen om energie te halen, maar ook waar ze energie kunnen brengen. Iedereen heeft een uniek verhaal, mooi om te delen, goed om van te leren.

Passie

Later is Nu.

Het is belangrijk om regie te hebben over je eigen leven, dat heeft te maken met keuzes maken. In een training geven Mandana en Maikel je de ruimte om er echt voor te gaan zitten, om te bedenken wat je nu echt wilt. Om te doen zoals je het zelf prettig vindt. Dit kan zijn een Mindfullness cursus, yoga training, of een Wim Hof Methode workshop.

De Inspiratieplek biedt een wisselend aanbod van trainingen, neem voor details maar eens een kijkje op onze website.

 

Op zoek naar een speciaal weekend?
Boek een volledig verzorgd inspiratie weekend bij ons
(€ 399.- excl. overnachting)
De trainingsruimte is klaar, maar je kunt nog niet overnachten bij De Inspiratieplek, echter Hotel De Marne biedt daar voldoende mogelijkheden voor.

Informatie
Leensterweg 45-47
9971EB ULRUM
06-17810815
www.deinspiratieplek.nl
info@deinspiratieplek.nl

 
Neem contact met ons op, maak een afspraak, of kijk op onze website voor speciale activiteiten.

 

 

 
Foto's