Herberg Restaurant Molenrij

Molenrij

herberg en restaurant

Kaart

‘Bij ons kunt u genieten.’

Waar zijn we?

We zijn in Molenrij, iets ten oosten van het grotere dorp Kloosterburen.
Op 4 april 2019 openden Stefan en Simone Kollumer uit Baflo, Herberg Restaurant Molenrij in het landelijk gebied rondom Kloosterburen in gemeente Het Hogeland. “In het voormalige Korensant (herberg van Ede) zetten wij op eigen wijze een mooi restaurant voort. Daarnaast hebben we een herberg met drie kamers en serveren wij koffie/thee, lunch en diner.”

“Ons pand dateert van 1760 en in de loop van jaren hebben hier een café, gemeentehuis en gerenommeerd restaurant in gezeten.

Achter ons pand heeft vroeger De Marne mosterdfabriek gestaan en dat beïnvloedt onze keuken waarin wij veel met mosterd werken.

Het dorp ligt op een kwelderwal aan het Molenrijgstermaar. De kwelderwal werd later verhoogd tot een dijk, die na de aanleg van latere dijken weer werd afgegraven.”

“Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, iedereen is welkom. We werken met verse producten, alles uit de regio en waarderen de ‘persoonlijke touch’ die van deze producten straalt. We serveren een herbergmenu van 3 of 4 gangen en een culinair menu van 3 tot 6 gangen. De menu’s zijn niet alledaags en worden elke 6 weken vernieuwd.”

Prijskaartje:

De Herbergkamer met gedeelde badkamer:
€ 59,– per nacht inclusief ontbijt.

Het Appartement:
€ 85,– per nacht inclusief ontbijt.

Tevens hebben wij een uitgebreide menukaart en diverse arrangementen.

Informatie
Herberg Restaurant Molenrij
Henricus van Cappenbergweg 34
9977 RW Molernij
06-53542292
www.herbergrestaurantmolenrij.nl
info@herbergrestaurantmolenrij.nl
Tot 1 april op woensdag en donderdag van 16 tot 20 uur (en lunch op afspraak) en vrijdag, zaterdag en zondag van 12 tot 22 uur, na 1 april woensdag en donderdag van 12 tot 20 uur en vrijdag, zaterdag en zondag van 12 tot 22 uur.