De Kleine Plantage

Eenrum

Kwekerij en Tuinen

Kaart

Groene vingers

‘Soms hebben we meer dan duizend bezoekers over de vloer. Aan het eind van de dag, als we de tuin weer voor onszelf hebben, genieten we samen nog even na.’

Waar zijn we?

Net buiten de dorpskern van Eenrum in de tuin en kwekerij van Fleur en Erik. Je kunt hier ook terecht voor tuinontwerpen op maat. Vanaf het vroege voorjaar worden er speciale themaweekenden georganiseerd met workshops, lezingen en exposities.

Bloemen

‘Fleur is met groene vingers geboren. In 1971 begonnen we op een boerderij in Broek, daar bloeide de liefde voor de tuin op. Het gelukkigst word ik van een geslaagd open weekend. Soms hebben we meer dan duizend bezoekers over de vloer. Aan het eind van de dag, als we de tuin weer voor onszelf hebben, genieten we samen nog even na.’

Prijskaartje

Er zijn planten in alle prijsklassen, al vanaf € 2,50 per plant.

Nieuwsbrief

Fleur en Erik kweken planten met de tuin in het achterhoofd. In die tuin komt alles samen. Lijnen, kleuren, geuren, de dynamiek van het seizoen. Sinds 1986 wordt hier hard gewerkt. Dwalen door de kleine plantage is een belevenis. Inmiddels is deze plek een begrip. Net als de nieuwsbrieven die Erik schrijft. Tegen alle communicatiewetten in verhaalt Erik uitvoerig over ‘de plantage’ en dingen die hem bezighouden. Onweerstaanbaar onderhoudend.

Informatie
Handerweg 1
9967 TC Eenrum
0595 491604
www.dekleineplantage.nl
info@dekleineplantage.nl

De tuinen zijn geopend van half maart tot half oktober, woensdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Tijdens themaweekenden ook op zon- en feestdagen – zie website.