De Hugt

Ulrum

B&B

Kaart

Rust en Ruimte

Waar zijn we?

In het buitengebied van Ulrum aan ‘de andere kant’ van provinciaalse weg N361. Hier staat de woonboerderij van Hellen Deurloo en Willem van Laar. Er zijn vijf kamers, allemaal met eigen sanitair. Drie kamers hebben een tweepersoonsbed, twee kamers hebben twee losse bedden. Het ontbijt wordt in de gezellige gelagkamer geserveerd. Hier kun je ’s avonds ook lekker zitten en zelf je koffie of thee maken. Je kunt hier ook gebruik maken van de keuken. Er is buiten een overdekt terras.

Prijskaartje

Je kunt bij Hellen en Willem logeren en ontbijten vanaf € 75 voor twee personen per nacht per kamer.

De Poolse Bruid

De boerderij van Hellen en Willem staat in een ‘leeg’ gebied ten noorden van Ulrum. In de verte zie je het torentje van Hornhuizen, het laatste dorp voor het wad. Er is ruimte rondom. Dit is het Hogeland in optima forma. In 1998 is op deze boerderij de Nederlandse film ‘De Poolse Bruid’ opgenomen, met een piepjonge Monic Hendrickx (Penoza). De nabijheid van de N361 maakt van De Marne een ideale uitvalsbasis. Zoutkamp, Vierhuizen en het Lauwersmeer liggen ‘om de hoek’.

Dit is de plek

“In het midden van het land waren we altijd druk en daar was het ook overal druk. Op zoek naar rust en ruimte kwamen we deze woonboerderij tegen. De rust en de ruimte liggen voor de deur. Een heerlijke plek om te zijn’.

Informatie
Ing. A.J. van de Brielweg 1
9971  TA Ulrum
06 39657015
www.dehugt.nl
info@dehugt.nl