De Horizon

Molenrij

Slapen in hutten

Kaart

Varen over de maren

Waar zijn we?

Aan het eind van het haventje van Molenrij. De Horizon verhuurt drie typen hutten. Van small: één vertrek waarin je met maximaal vier personen kookt, eet, slaapt en leeft tot large, waar je met maximaal zeven personen de beschikking hebt over een leefruimte met open keuken, twee slaapkamers, een houtkachel, een extra slaapbank en een badkamer. Iedere hut heeft eigen wifi. Bij De Horizon zijn ze duidelijk de beroerdste niet: bij de hut mag gratis een slaaptentje voor de kinderen worden neergezet en huisdieren zijn – mits in overleg – welkom. Je kunt hier fietsen, kajaks en Canadese kano’s huren. Er is geen winkel of horeca.

Aanleghavens

Op de maren (Groningse naam voor waterloop) zie je de omgeving vanuit een ander perspectief. Er is een fijn netwerk van waterwegen door de gehele provincie met aanleghavens in bijna alle dorpen van De Marne.

Prijskaartje

Een kleine hut kost € 50,– per nacht. Voor een week betaal je € 210,–.

Terugkomers

‘Als ik later groot werd wilde ik een kampeerboerderij runnen. Ik kom uit het jeugdwerk en werkte ook op zeilkampen. Voor mij is dit een plek van bezinning. Ik hou van het noorden, van de directheid van de mensen en van het landschap. We werken hier op basis van vertrouwen en het is ontzettend leuk om te merken dat mensen onze plek en de regio waarderen. Veel mensen komen hier terug.’

Informatie
Haven 32
9977 RZ Molenrij
06 53288866
www.dehorizonmolenrij.nl
dehorizon@molenrij.nl

De hutten zijn te huur vanaf 1 maart tot  2 januari. Voor de hutten medium en large geldt huren voor minimaal 2 nachten.