bie diek

Kruisweg

Mini-Camping,
Koffie- en Theeschenkerij, Kadowinkeltje

Kaart

Liefdevol kamperen aan de dijk

Waar zijn we?

Op een mini-camping aan de rand van Kruisweg, richting Wad. Bie diek ligt letterlijk aan de oude zeedijk. Er zijn tien staanplaatsen. Op alle plekken is elektriciteit beschikbaar. Sinds kort is er een koffie- en theeschenkerij en een kadowinkeltje. Er is een kantine die ook voor bijeenkomsten kan worden gehuurd. ‘bie diek is uitvalsbasis van de Vereniging De Vrije Wadlopers.

dagje-uit-groningen

Dichtbij

“Wij komen allebei uit de regio. Theo is hier dichtbij opgegroeid, ik kom van iets oostelijker. Veertien jaar geleden kochten we samen deze plek en hadden ineens heel veel ruimte om ons heen. Wij hebben het altijd leuk gevonden om het andere mensen naar de zin te maken en besloten om hier ons werk van te maken.”

Gouden handen

De camping staat op de voormalige bomen- en groentekwekerij. Een deel van de oude kas is gerestaureerd. Theo heeft twee gouden handen. “Alles wat hier staat hebben we zelf gebouwd: het huis, het bedrijf, de camping. We werken met wat er is. We hebben ons laten leiden door de situatie en materialen om ons heen. Zo is bijvoorbeeld ons huis een meter groter geworden dan gedacht, gewoon omdat we heel veel bakstenen en kozijnen hadden. Bij bie diek kan veel. We leveren graag maatwerk. Het is er gezellig en informeel.”

Prijskaartje

Voor een tweepersoonstent, een auto en gebruik van stroom en sanitair betaal je zo’n € 13,– per overnachting.

Informatie
Hogeweg 33
9977 PE Kruisweg
0595 572837
06 57067710
www.biediek.nl
info@biediek.nl

Camping en koffie/theeschenkerij: van maart t/m oktober.


De rest van de faciliteiten het hele jaar.