Bijzondere bed and breakfast

Bed & breakfast Nederland

Op zoek naar een bijzondere B&B? Hier wil je wezen. Hotel De Marne brengt een unieke collectie overnachtingsmogelijkheden samen in een al even uniek gebied: De Marne, tussen Lauwersmeer en Waddenzee. Dit Wilde Westen van Nederland is rijk bedeeld met bijzondere B&B’s. Kijk maar.

Ga naar de lobby van Hotel
De Marne voor meer informatie

Op deze website vind je niet zomaar een bed & breakfast Nederland, maar altijd een bijzondere bed and breakfast. Dat is namelijk de specialiteit van onze ondernemers. Van boot tot landhuis, geen beleving is hetzelfde! Kies jouw bijzondere bed and breakfast uit een van onze opties en ontdek hoe speciaal een overnachting in de regio de Marne kan zijn. Met de gezelligheid uit de stad Groningen en de weidsheid van het platteland, vind je hier altijd een bijzondere B&B die bij je past.

  • Bijzondere bed and breakfast voor ieder budget
  • Bed and breakfast locaties aan de kust
  • Ervaar de gastvrijheid tussen Groningen en de Waddenzee

Bijzondere bed and breakfast

Bijzondere bed and breakfast locaties vind je hier sneller dan een standaard B&B. Iedere bijzondere B&B in de regio de Marne heeft zijn eigen karakter, zijn eigen beleving en zo is er altijd voor iedereen wel iets passends te vinden. Met het fantastische landschap als toevoeging, en de kust van de Waddenzee die nooit ver weg is, is iedere overnachting er een om nooit te vergeten.

Denk je bij een bijzondere bed and breakfast aan een omgebouwde boot waarbij je deinend op de golven in slaap valt? Of meer aan een oude boerderij, waar je de geschiedenis nog kunt ruiken? Of kies een knus huis waar je ’s avonds kunt ontspannen in de sauna of jacuzzi. De weidsheid en uitgestrekte uitzichten zijn inclusief bij bijna alle B&B’s in ons aanbod. Waar ga jij overnachten?

Ontdek wat voor beleving een bijzondere bed and breakfast kan zijn!

Bijzondere B&B

De meest bijzondere B&B vind je in het overzicht van Hotel de Marne. Hotel de Marne is geen letterlijk hotel, maar een verzameling van ondernemers die je een warm welkom in de regio geven. Ook B&B eigenaren dus. Zij zetten hun deur voor je open en laten je binnenkijken in hun bijzondere B&B, zodat je zelf kunt kijken waar jij het liefst zou willen overnachten.

Het handige is dat je in dit aanbod ook meteen kunt kijken wat je naast je overnachting zou willen doen. Klik rustig verder op de site en bepaal je activiteiten voor de dag. Er is zo ontzettend veel te beleven. Een bijzondere bed and breakfast is pas het begin. En zoals we weten is een goed begin het halve werk. Veel plezier met het uitzoeken van jouw ideale overnachting!

bijzondere-bed-and-breakfast

Bed and breakfast aan de kust

Op zoek naar een bed and breakfast aan de kust van Nederland? Dan is een B&B in de regio de Marne altijd een goede keuze. Dankzij de ligging aan de kust van de Waddenzee, heb je hier bijzondere bed and breakfast locaties, die soms zelf ín het water liggen. Dichter bij de kust kun je haast niet komen!

Boek jouw bed and breakfast aan de kust via Hotel de Marne en geniet van een overnachting in een oude pastorie, of bij het huis van een heuse wadloopgids. Avontuur gegarandeerd. Dat is toch wat je verwacht bij een bed and breakfast aan de kust van Nederland?