Bijzonder weekendje weg

Bijzonder weekendje weg

Bijzonder weekendje weg? Kom naar De Marne een ruig en avontuurlijk gebied tussen Lauwersmeer en Waddenzee. Dit is letterlijk het ‚niets’ dat boven Groningen gaat. Hotel De Marne ontsluit dit Wilde Westen van Nederland voor de avontuurlijke bezoeker. Heerlijk slapen, lekker eten, natuur en cultuur. Dat bijzondere weekend stel je hier snel en makkelijk samen!

Ga naar de lobby van Hotel
De Marne voor meer informatie

Een bijzonder weekendje weg boeken? Laat ons je informeren over alle mogelijkheden in Groningen en in het bijzonder de regio de Marne. In de Marne is een weekendje weg eigenlijk altijd bijzonder. Deze regio brengt het gezellige van de stad Groningen samen met de weidsheid van de provincie. Een unieke combinatie, die maakt dat je een paar dagen weg kunt naar hotels waar bijzonder logeren de standaard is en waar overdag een hele nieuwe wereld te ontdekken valt.

  • Bijzonder logeren op unieke, onontdekte locaties
  • De gezelligheid van de stad met de weidsheid van de regio
  • Ervaar de gastvrijheid tussen Groningen en de Waddenzee
bijzonder-weekendje-weg

Bijzonder logeren

Bijzonder logeren tijdens je weekendje weg? Dan zit je hier goed! Ontdek alle originele locaties in ons aanbod en maak er een weekend van om nooit te vergeten. In de hotels, B&B’s, campings, groepsaccommodatie en verschillende appartementen in de regio de Marne kun je altijd bijzonder slapen. Voor ieder budget is er een bijzonder weekendje weg te organiseren. Wat je wensen ook zijn.

Zo zijn veel panden die vroeger voor hele andere dingen werden gebruikt, omgebouwd tot bijzonder slaapplaats. Denk aan een boot, een landhuis, fabriek, tuinhuis en nog veel meer. Ook zijn er karakteristieke ondernemers die ambachtelijke beroepen uitoefenen en hun schuur of extra kamer hebben verbouwd tot luxe kamer die van alle gemakken voorzien zijn. Je merkt, bijzonder logeren is hier zo geregeld.

Een bijzonder weekendje weg regel je makkelijker dan je denkt

Paar dagen weg

Een paar dagen weg in Groningen of de regio? Bekijk hier alle mogelijkheden of laat een weekend op maat voor je samenstellen! Je maakt van een paar dagen weg al snel een bijzonder weekendje weg. Laat je inspireren door de mogelijkheden, van Wadlopen tot wellness. Bij Hotel de Marne laten verschillende ondernemers uit de regio zien wat ze te bieden hebben, dus je hebt hier een heel uitgebreid overzicht van alles wat er te doen is.

Van bijzonder overnachten tot exclusieve activiteiten die uniek zijn voor deze streek. Rijk aan bijzonder landschap, weelderige tuinen, kunstgalerieën, ambachtelijk vakwerk en gebouwen als kerken en molens die je kunt bezoeken, is het makkelijk je hier te vermaken. Ook op het gebied van lokaal eten valt er ontzettend veel te ontdekken (en te proeven!). Hoeveel kun jij doen in een paar dagen weg?

bijzonder-weekendje-weg
bijzonder-weekendje-weg

Weekend Groningen

Als je op zoekt bent naar een leuk weekend Groningen kun je ook een paar kilometer verder rijden naar de regio de Marne. Een juweeltje in het Noorden, waar talloze ondernemers de geschiedenis levend houden met eigentijdse ondernemingen. Vakmensen die een ambachtelijk beroep als schapen scheren weer nieuw leven in blazen, of avontuurlijke trektochten over het wad. Genieten van een high tea of lekkere brunch in een gerenoveerde kerk, alles kan.

Maak van je weekend Groningen een bijzonder weekendje weg en bekijk hier de mogelijkheden van de Marne.