Bed and breakfast Groningen

B&B Groningen

Op zoek naar een bed and beakfast Groningen? Welkom in Hotel De Marne, dé plek waar je de leukste selectie bedden en ontbijtjes tegenkomt. De Marne is het gebied tussen Lauwersmeer en Waddenzee. Dit is het Wilde Westen van Nederland. Ruig en avontuurlijk, met lieve dorpjes en bijzondere ondernemers. Wie wil daar nou niet logeren?

Ga naar de lobby van Hotel
De Marne voor meer informatie

Op zoek naar een bed and breakfast Groningen? Bekijk dan ons ruime aanbod van B&B’s in Groningen stad en de provincie. Hier bij Hotel de Marne kennen we namelijk alle ondernemers in de regio. We delen hun verhaal en brengen hun bed and breakfast onder de aandacht bij iedereen die op zoek is naar een B&B Groningen. Op deze manier hebben we niet alleen een breed aanbod, maar ook een divers aanbod en is er dus altijd een overnachting te vinden die bij jou past. Voor ieder budget en voor iedere voorkeur, van modern en strak tot weldadig en knus.

  • Ervaar de gastvrijheid tussen Groningen en het Wad
  • B&B overnachting voor ieder budget
  • Bijzondere bed & breakfast locaties
bed-and-breakfast-groningen

Bed and breakfast Groningen

In een bed en breakfast in Groningen overnachten is de ultieme manier om alles van de omgeving mee te krijgen. Niet alleen slaap je comfortabel in een met liefde ingerichte kamer, ook ben je direct betrokken bij de lokale bewoners die je vaak de beste adviezen en verhalen kunnen vertellen. Zij weten immers waar alles is en helpen je graag met je dag plannen, ook buiten de bed and breakfast.

Groningen is meer dan alleen de stad; in de regio en de provincie valt ontzettend veel moois te ontdekken. Zo ook de bijzondere bed en breakfast eigenaren, die hun ondernemershart zijn gevolgd en in de Marne een warm welkom zijn voor nieuwsgierige bezoekers.

Ervaar de gastvrijheid tussen Groningen en het Wad

Bijzondere bed & breakfast

Het is bijna makkelijker om een bijzondere bed and breakfast te vinden dan een reguliere B&B in Groningen. Iedere bed and breakfast heeft zijn eigen karakter en dat merk je in alles. Van omgebouwde schuren, scholen en kerkjes zijn ware mini-paleizen gemaakt die jouw overnachting gegarandeerd magisch maken. Van kamers in vrolijke zomerse kleuren, tot ruimtes die koninklijk zijn ingericht met dikke tapijten en details gaan van elegant wit tot ruw bewerkt hout.

Voor minder dan een tientje per nacht of toch voor iets meer: in de Marne is er een bed and breakfast voor iedereen. Een verblijf in een van de B&B’s zal je voor altijd bijblijven en je zult zelfs de verleiding voelen om er nog wat langer te blijven. Welke bed and breakfast Groningen past bij jou?

bed-and-breakfast-groningen
bed-and-breakfast-groningen

In de omgeving

Naast de charme van de bed and breakfasts in de buurt, is ook daar omheen van alles te beleven. Vaak is er bij de B&B zelf al van alles te doen, zoals kijken hoe schapen geschoren worden of simpelweg van het uitzicht genieten in een comfortabele stoel. Daarnaast kun je allerlei activiteiten ondernemen en de gastvrijheid tussen Groningen en de Wadden ervaren.

Geniet van heerlijke streekproducten en lokale lekkernijen. Verdwaal in een van de tuinen, wandel over de zeebodem en vergaap je aan de kunst in een van de vele galerieën. Dit is het ‘iets’ dat boven Groningen gaat en je zult het niet snel vergeten.